Egyéni csengőhang beállítása
Fórum szabályok
Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk. Bánjunk mindenkivel tisztelettel. Az egészséges vita természetes, de a kedvesség elengedhetetlen. Tilos másokat sértegetni, és/vagy káromkodni. A fórumban megosztott tartalmakat tilos kivinni a fórumról!! Utóbbi tevékenységnek büntetőjogi következménnyel járhat!
- Zotyoo
- Adminisztátor
- Telefon típusa: Samsung S 24 Ultra
Egyéni csengőhang beállítása
Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy pár hete az egyéni csengőhang beállítása téma át lett írva. A HWH3 frissítés után azonban a leírás ismét módosításra került. Ezúttal azért, mert a beállítási lehetőséget visszatette a Samsung. Így nem kell külön programmal állítani, és az óra újraindtása után is megmarad a beállítás. Valamennyi változás az eredeti módszerhez képest annyi lett, hogy a hang most már nem csak az órán állítható be, hanem a telefon is "látja", így a Wearable appon is állítható a dallam. A módszer így egyszerűbb lett. A téma a hosszabb leírások alfórimban van, ami regisztrációhoz kötött.
Re: Egyéni csengőhang beállítása
Watch 5+ on müködött a saját csengőhang
Két hete nem zenél már visszaállitottam már a werablét újra telepitettem My wear file ujra telepitve
Mikor a csengőhang kiválasztásra megyek mind a két zenét lejátsza csak hiváskor nem
Az itt leirtakat is megcsináltam ugyanaz
Segitsetek
Két hete nem zenél már visszaállitottam már a werablét újra telepitettem My wear file ujra telepitve
Mikor a csengőhang kiválasztásra megyek mind a két zenét lejátsza csak hiváskor nem
Az itt leirtakat is megcsináltam ugyanaz
Segitsetek
- Zotyoo
- Adminisztátor
- Telefon típusa: Samsung S 24 Ultra
Re: Egyéni csengőhang beállítása
Közben most jött egy frissítés, de ebben semmi változás nincs. Először azt mondták, hogy ennek működnie kell, és vigyem szervizbe az órát. Mondtam, hogy már elmúlt két éves, nincs rá garancia, de kb 1 éve variáltak sokat, mire odáig jutottunk, hogy csak a csengőhang nem működik. Miután nézte távolról a telefont, halotta az órát, majd utána meg csörgettem a technikai hívószámán az órát, akkor már néma jelzést adott, a Samsungos hallotta, hogy nem ad hangot, csak rezeg az öra. Felvette jegyzőkönyvbe, és tovább adja. Ezen sokat variáltak egy éve, egy időben csak számítógéppel, vagy szintén hibakereséssel companion appal lehetett hangot állítani, utána visszacsinálták, de ismét hozzányúltak és a csengőhang elment. Ez kb 1 éve így megy. Bíztam az UI 8-ban, hogy rendbe hozza, alapra tettem az órát, de a beállításokat nem, újra beállítottam mindent, a hangok jók, csak a csengőhang nem. Jelenleg itt tartunk, de már tud róla a Samsung, hogy csak látszólag állítódik be a hang, a valós híváskor néma marad. Companion appal beállítva is néma marad. Nem tudom, hogy lesz e változás, de ahogy most van, az nem működik. Nyilván minden óratípuson nem tudtam kipróbálni, de W5 és felfelé már mind One UI 8 verziós.