Facebook és Messenger új verzió
Fórum szabályok
Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk. Bánjunk mindenkivel tisztelettel. Az egészséges vita természetes, de a kedvesség elengedhetetlen. Tilos másokat sértegetni, és/vagy káromkodni. A fórumban megosztott tartalmakat tilos kivinni a fórumról!! Utóbbi tevékenységnek büntetőjogi következménnyel járhat!
- Zotyoo
- Adminisztátor
- Telefon típusa: Samsung S 24 Ultra
Re: Facebook és Messenger új verzió
Akkor azt szedd le, és próbálj hagyományos (reklámos) verziót. Abban van 518-as, ami 1 hetes kiadás. Letöltési link:https://www.apkmirror.com/apk/facebook- ... seapk=true
Nagy király vagy!!! Köszi!!! Ez működik!!
- Zotyoo
- Adminisztátor
Szerintem a válasz mezőt nem lehet elővarázsolni. Vagy az is látszik?
Nem látszik ,de nehézkesen lehetne válaszolni. A küldés gombal vagyok bajban. Az nem látszik. Az irásnál átugrik az óra alap szövegbeviteléhez és azzal nincs gond,,csak a küldés gomb..matricát meg emojit lehet küldeni rögtön
- Zotyoo
- Adminisztátor
Régen is ez volt a gond. Ezért írtam, hogy a reklámmentes verziót használja, aki akarja, mert azon gond nélkül lehet válaszolni. Kérem a Tepegrammon a fejlesztőt, hogy valamelyik 500 feletti v7 veezióból gyártson reklámmenteset, akkor a válaszolás is menni fog. Ha nem 1 hete állítom alapra az órát, akkor azt mondom oké, nem működik a 466, de akkor tettem újra, és semmi gond nélkül indult.
Értem. Én most már ennek is örülök. Hogy legalább ez a verzió működik. Annyi kérdésem lenne még mert te mindenben profi vagy ,h..Telekom os esim kártya van az órában. A cégem igényelte nekem,úgy hogy az IT intézett mindent.nekem semmi hozzáférésem nincs az előfizetéshez.
Hivás inditás/fogadás működik,,viszont sms-t nem tudok küldeni. A szolgáltató hibája és valamit elfelejtettek aktiválni vagy csak beállitás probléma?
Ez a második esim kártyám amit kaptam pár hónapon belül,,az előző telefonban volt és ott alapból ment a küldés (persze az esim száma jelent meg mint küldő) ,de most egyáltalán nem küldi az órából
Hivás inditás/fogadás működik,,viszont sms-t nem tudok küldeni. A szolgáltató hibája és valamit elfelejtettek aktiválni vagy csak beállitás probléma?
Ez a második esim kártyám amit kaptam pár hónapon belül,,az előző telefonban volt és ott alapból ment a küldés (persze az esim száma jelent meg mint küldő) ,de most egyáltalán nem küldi az órából
- Zotyoo
- Adminisztátor
Az óra alapértelmezetten távoli kapcsolaton akarja küldeni az SMS-t a telefonról. Ezt elméletileg küldéskor lehet állítani, hogy az órában lévő számról küldje, vagy távolin. Az órán mostanában két SMS app van. Én a Samsung gyárit használom, nem a Google féle Messagest, mivel a Samsung is támogatja a csevegést. Én a távoli kapcsolatos megoldást választottam, mivel így a telefonban lévő számot használja küldésre és nem egy idegen technikai hívószámot. Nekem viszont ez a Telekomnál Multisim/e-Sim megoldással működik. A telefonban lévő számot tükrözik az órában lévő technikai hívószámra. Ha a két készülék között megszűnik a Bluetooth kapcsolat, akkor is elérik egymást távoli kapcsolaton. Az órán a hívás fogadás és indítás is a telefonban lévő szánomon keresztül történik, a hívott fél a telefon számát látja, pedig az óráról hívom. Az SMS az nem tükrözhető. Küldéskor én a távoli kapcsolatot választottam, amikor kérdezte, azóta sem kérdezte. Nem lehetetlen, hogy a Messages appon más beállítás is lehetséges, de normál esetben a Samsung saját appján nincs ilyen, csak küldéskor kérdez valamit, és utána úgy is marad.
Köszönöm a segítségedet és a részletes leírást.
A messenger jó lesz így ahogy van..ha üzenetet kapok akkor meg sem kell nyitnom mert jelez az óra és rögtön tudok az alapbillentyűzettel válaszolni..akkor van kis probléma ha matricát vagy képet kapok..mert azt ott nem jeleníti meg , olyankor kell a messenger-t megnyitni ,h mi volt az üzenet. Arra jöttem rá ,h ha válaszolni akarok akkor a szöveg beírása után mivel a küldés gomb helyett egy nagyító van..arra nyomva feldobja ,h színes effektussal szeretném-e küldeni..és akkor rak köré egy színes buborékot ,de a szöveg meg van és rögtön küldi is..úgy hogy ez sztem jó így.
Az SMS-t próbáltam én is..nekem nem kérdezett csak annyit ,h melyiket szeretném alapértelmezettnek.Minden esetben szeretne a telefonhoz kapcsolódni ,és csak úgy küldi. Én nem találtam semmilyen beállítást az órán ezekhez külön. Akkor küld ha a telefon postaládájára váltok..egyébként nem..
A messenger jó lesz így ahogy van..ha üzenetet kapok akkor meg sem kell nyitnom mert jelez az óra és rögtön tudok az alapbillentyűzettel válaszolni..akkor van kis probléma ha matricát vagy képet kapok..mert azt ott nem jeleníti meg , olyankor kell a messenger-t megnyitni ,h mi volt az üzenet. Arra jöttem rá ,h ha válaszolni akarok akkor a szöveg beírása után mivel a küldés gomb helyett egy nagyító van..arra nyomva feldobja ,h színes effektussal szeretném-e küldeni..és akkor rak köré egy színes buborékot ,de a szöveg meg van és rögtön küldi is..úgy hogy ez sztem jó így.
Az SMS-t próbáltam én is..nekem nem kérdezett csak annyit ,h melyiket szeretném alapértelmezettnek.Minden esetben szeretne a telefonhoz kapcsolódni ,és csak úgy küldi. Én nem találtam semmilyen beállítást az órán ezekhez külön. Akkor küld ha a telefon postaládájára váltok..egyébként nem..
- Zotyoo
- Adminisztátor
Az első küldéskor kérdi meg, én tudtam volna az órát használni. Már nem emlékszem, pontosan a beállítást, utólag pedig nem találom rá beállítási lehetőséget. Nekem Messenger értesítés külön nem jelez. Azt írja, hogy az órára telepítve kiegészítő alkalmazásként, csak a Messenger értesítése jön be. Ott nem lehet írni, de talán ott is van válasz. Ha megnyitom az értesítést, akkor viszont a Messenger app jön be, és ott normál Messengerrel nem lehet küldeni. Nem érdekes! Írok a fejlesztőnek, hogy az 518-as verzió létezik v7 procira, és írják már legyenek szívesek arra is, hogy órán tudjuk használni.
Hát sztem itt már az óra tipusok miatt van ez az össze visszaság. Nekem ez a watch ultra 2025 ös kiadás.gondolom e miatt is nem megy illetve nem úgy használhatók a appok mint az előző verzióknál.
Köszi ,h irsz nekik és ,h foglalkozol vele.
Köszi ,h irsz nekik és ,h foglalkozol vele.