Ígértem anno, végül elszántam rá magam, így képekkel láttam el a Programok telepítése nem Google Play áruházból (Sideload módszerrel) leírást. A leírás menetén annak tükrében változtattam, hogy a visszajelzéseket kaptam. A telefonnal az órához való kapcsolódást már a műveletek vége felé tettem át, előtte a telepíteni kívánt alkalmazások letöltését tettem előbbre. Többen jelezték, hogy a telepítés az Install gomb után nem indult el. Ez gyakori probléma, ha a kapcsolat aktív, de a telepítéssel sokat várunk. Az óra biztonsági okokból bonthatja a kapcsolatot minden visszajelzés nélkül. A sorrend emiatt kicsit változott, a telepítés menete pedig nem a Samsung Health Monitor MOD programmal egybeépítve került leírásra. Így aki nem akarja, annak nem muszáj végigolvasni a telepítés menete miatt a SHM MOD telepítésének egy részletét.
A képek mind vízjellel vannak ellátva, és persze az adott szöveg mellett vannak. Mivel nem akartam túlságosan elnyújtani a leírást a képek miatt, így aki a képek nélkül is boldogul, annak nem muszáj megnézni. Csak pici képek lettek a leírásba beletéve, amelyekre kattintva azok új ablakban nyílnak meg teljes méretükben, természetesen abban is instrukciókkal. A téma most egy szavazással is el lett látva, melyben várom a visszajelzéseket.
A Sideload módszer leírás képes illusztrációja
Fórum szabályok
Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk. Bánjunk mindenkivel tisztelettel. Az egészséges vita természetes, de a kedvesség elengedhetetlen. Tilos másokat sértegetni, és/vagy káromkodni. A fórumban megosztott tartalmakat tilos kivinni a fórumról!! Utóbbi tevékenységnek büntetőjogi következménnyel járhat!