Facebook és Messenger új verzió

Rövid értesítések, aktualitások
Fórum szabályok
Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk. Bánjunk mindenkivel tisztelettel. Az egészséges vita természetes, de a kedvesség elengedhetetlen. Tilos másokat sértegetni, és/vagy káromkodni. A fórumban megosztott tartalmakat tilos kivinni a fórumról!! Utóbbi tevékenységnek büntetőjogi következménnyel járhat!
Válasz küldése
Zotyoo
Adminisztátor
Telefon típusa: Samsung Note 20 Ultra 5G

Facebook és Messenger új verzió

Hozzászólás Szerző: Zotyoo »

A Fórumban a Programok telepítése nem Play áruházból (Sideload módszer) alfórum alatt egy reklámmentes Facebook verzió (v449.0.0.45.115) lett feltöltve, mely egyaránt telepíthető a telefonra és az órára is. Az app érdekessége, hogy kifejezetten Amoled kijelzőre lett írva, így sötét módban a fekete színt azt úgy állítja elő, hogy a sub-pixeleket kikapcsolja. Nem fogyaszt áramot, és valóban teljesen fekete a háttér. Mivel ez a verzió a telefonra is telepíthető, így a leírásban a Telefonra való telepítés menete is le van írva, hogy az app megnyitása utáni ablak bezáródjon. A fejezet lépésről lépésre le van írva képpel illusztrálva. A Messengerből is feltettem egy reklámmentes kiadást, ami v442.0.0.37 verzió. Először a Facebookot kell telepíteni, majd a Messengert. Önállóan csak a Messenger nem fog működni (az órán nem, de a telefonra telepítve igen), ha valaki még használja a kétfaktoros hitelesítést. Ha nem használja, akkor a Messenger magában is mehet. Hívás működik.
mldigitall
Telefon típusa:

Re: Facebook és Messenger új verzió

Hozzászólás Szerző: mldigitall »

A Facebook telefonra való telepítése után csak a készítő oldalára visz hozzájárulás kéréssel. Nem tudom használni így.
Zotyoo
Adminisztátor

Van alul egy olyan szöveg, hogy get free key, arra kell kattintani. Megnyitja egy böngészőben, reklámblokkoló legyen kikapcsolva. Get key szövegre kattintani, nyit egy új oldal, aminek a legaljára kell görgetni. Alul zöld alapon lesz egy kis sáv, ahol 15 másodpercről számol vissza. Amint letelt a 15 mp helyette megjelenik egy 5 karakterből álló kód. Ezt kimásolod, majd a programba beilleszted. Ez az ablak azonnal eltűnik, és az app használható. Telefonon ilyet nem kér.
Szöszi4
Telefon típusa: Samsung Galaxy FE23

Hozzászólás Szerző: Szöszi4 »

Sziasztok! Új vagyok itt. És azért léptem be, mert szeretném én is letölteni a Facebook massangert Galaxy wtach 7 órámra de nem tudom hogyan kell. A segítséget előre is köszönöm.
Zotyoo
Adminisztátor

Az oldalon IDE kattintva találod a részletes leírást, és a telepítendő fájlokat is innen le tudod tölteni. Kérlek olvasd el! Nem szabad megijedni. Elsőre bonyolultnak néz ki, sokan ezt mondják, de úgy 10 perc után visszaírnak, hogy minden sikerült. Nem kell gondolkodni, csak pontról pontra követni a leírást. Ha ennek ellenére megakadsz, akkor természetesen kérdezhetsz, és segítek.
Válasz küldése